Last minute Turkije

Lastminute Turkije

lastminute turkije T urkije wat eigenlijk republiek van Turkije heet is een parlementaire republiek. Wat in het zuidoosten van Europa ligt en zuidwest-Azië. De hoofdstad van Turkije is Ankara vaak denken mensen dat het Istanbul is maar het is gewoon Ankara. Het grootste gedeelte van Turkije ligt in Azië. Ankara ligt ook in het Aziatische gedeelte. Het westelijkste deel van Istanbul ligt in Europa. De Europese en Aziatische kant worden gescheiden door de zee van Marmara, Bosporus en Dardanellen. Het grootste gedeelte ligt in Azië dat is bijna 97% van het land de overige 3% ligt in het Europese gedeelte. De buurlanden van Turkije zijn: Griekeland, Bulgarije, Azerbeidzjan, Syrië, Georgië, Irak, Iran en Armenië. Turkije zelf zit niet in de Europese unie maar ze zijn er wel mee bezig sinds 2005.

Last minute Turkije

Turkije het land van mooie de mooie stranden, hoge bergen, geweldige baaien en een hele mooie natuur. Turkije is een vakantieland voor iedereen die een vakantie wel heeft verdiend. Als je, je vakantie op tijd boekt hoeft een vakantie niet duur te zijn. Maar buiten de tijd dat je boekt heeft Turkije een hele grote aanbod van vakantie plekken hotels en nog veel meer. Als je een vakantie in de laatste zes weken boekt dan spreken we van een last minute vakantie. Deze zijn de afgelopen tijd erg populair geworden. Dat komt mede door het enorme aanbod en de vakantiegangers twijfelen over waar ze nou echt heen willen. Bij een last minute naar Turkije kan het goedkoper zijn dat komt omdat bijvoorbeeld de kamertjes die er nog zijn leeg zijn of de stoelen in het vliegtuig leeg zijn. Dat is de reden dat het soms goedkoper is want zij zien de kamers liever vol dan leeg. Maar dat is niet altijd het geval. Want als het toeristische gezien een goed jaar is gaan de prijzen ook omhoog, Daarom kan je beter je vakantie boeken in het lage seizoen dan krijg je meestal kortingen.

Aanraders voor last minute

Een echte aanrader is Antalya, wat ook wel word gezien als de hoofdstad van de Turkse Riviera, het is een levendige stad met een historische centrum. De smalle keienstraatjes en steegjes ademen de sfeer wel uit. Je kunt er ook heel goed winkelen. Het nachtleven in Antalya is ook een aanrader meestal wel volle clubs en leuke Turku bars. Het leuke aan deze stad is dat je strand en stad kunt combineren. Een last minute Fethiye is ook echt een aanrader. Fethiye is een stadje wat in Mugla ligt. Het mooiste van Fethiye is de natuur. De hoge mooie bergen en de groene bossen tot de heerlijke heldere warme zee. Het is leuk om daar in te wandelen, paardrijden of te mountainbiken. Buiten de mooie zeeën en bossen is het uitgaansleven in Fethiye ook een echte aanrander. Het uitgaansleven is vooral in hisaronu. Wat een echte aanrader is als je naar Fethiye gaat is Oludeniz. Daar komen de meeste toeristen voor naar Fethiye. Het weer in Fethiye is ook lekker warm zelfs in de winter kan het nog rond de 20 graden zijn.

Terug naar boven